Friday, February 20, 2015

[EF] #7 The Picture I Choose to Share



I see happiness in their faces. I see freedom.
Look at them smiling. That is priceless.
Sweet, like a flower starting to bloom.
Look at that the friendship they are starting to build.
Holding hands each other, then laughing over anything random.
Spreading out happiness.

This is not a poetry. This is not a poem.
I just find it simple and hard at the same time to describe the picture.
Still, I choose it to share.



This photo was taken in Pekanbaru, 23rd of December 2013  





12 comments:

glowinggrant said...

Yang di foto itu anak-anak sekolah ya?

ryanfile said...

So cute. They are so happy.
We were also happy right when we were a kid. Can we be those happy kids again?

Beby Rischka said...

Hihihi.. Terpancar kebahagiaan khas anak-anak yah :D

Ninda said...

mimiw sudah gedeeee
entah kenapa belakangan ini aku merasa pos2 mimiw keibuan sekali

Dewi Aja said...

Halo Admin / Blogger :)

Saya sangat suka dengan postingan foto-fotonya :)
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi foto-foto,video,menggunakan disk online yang lain dengan tujuan berbagi informasi ? :)
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Anda bisa dengan bebas mengupload/download foto-foto,video,music dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Terima kasih.

Salam.

reni said...

Selalu suka lihat foto anak2... wajah mereka lugu dan ceria :D

Yuni andriyani said...

menyimak saja, soalnya gak tahu artinya... :)

Yuni andriyani said...

menyimak saja, soalnya gak tahu artinya... :)

AuL Howler said...

What a beautiful momment on a pic
Loving their expression
Loving the atmosphere

I think smiling kids are one of the most wonderful thing on the world

:')

AuL Howler said...

Setuju deh sama kak ninda

Ciyeeeeee :)))

attayaya said...

begitu bahagiaaaaa

dunia kecil indi said...

Beautiful picture :))